Warmtewisselaars

OSH is Authorized Distributor van het complete productportfolio warmtewisselaars van het hoogwaardige merk Alfa Laval. Door hun jarenlange ervaring en hoge standaard in kwaliteit zijn zij met recht marktleider op het gebied van warmtewisselaars. 

Alfa Laval is actief op het gebied van Energie, Voeding, Water en Scheepvaart waar zij haar expertise, producten en service aanbiedt in uiteenlopende industrieën in circa 100 landen. Het bedrijf streeft naar het optimaliseren van processen, het creëren van verantwoorde groei en vooruitgang - waarbij ze altijd een stap verder gaan om onze klanten te ondersteunen bij het behalen van hun zakelijke en duurzaamheidsdoelstellingen.

Alfa Lavals innovatieve technologieën zijn gericht op het zuiveren, raffineren en hergebruiken van materialen, om een bewuster gebruik van natuurlijke hulpbronnen te bevorderen. Ze dragen bij tot een verbeterde energie-efficiëntie en warmteterugwinning, een betere waterbehandeling én lagere emissies. Zodoende versnelt Alfa Laval niet alleen het succes voor zijn klanten, maar ook voor mensen en onze planeet. De wereld beter maken, iedere dag. Uiteindelijk gaat het om Advancing better™.

Platenwarmtewisselaars met pakkingen

De platenwarmtewisselaars van Alfa Laval zijn leverbaar in diverse soorten plaat- en pakkingsmateriaal en geschikt voor een keur aan toepassingen, zoals: koeltechniek, vloerverwarming, zwembadverarming- en koeling, CV en warmtepompen.

Meer info

Fusion-bonded platenwarmtewisselaars

De AlfaNova is een 100% roestvaststalen platenwarmtewisselaar. AlfaFusion, een hoogwaardige, gepatenteerde technologie, verbindt de platen. Hierdoor zijn deze geschikt voor extreem hoge mechanische belastingen en hoge temperaturen.

Meer info

Gesoldeerde platenwarmtewisselaars

De hoog gesoldeerde platenwarmtewisselaars van Alfa Laval hebben roestvrijstalen platen die met koper zijn gesoldeerd voor hoge thermische efficiëntie en sterkte.

Meer info