Service en ondersteuning

Warmte- en koudevoorziening; een vak apart!

Snel en flexibel reageren op vragen, maar ook oplossingsgericht denken, zijn voor ons basisvereisten. Van nature werken wij volgens het lean & mean principe. Kwaliteit, technische ondersteuning, advisering en logistieke performance zijn stevig verankerd en gewaarborgd in onze werkwijze.

Service en ondersteuning

Het is niet meer dan normaal dat je geniet van aftersales service en goede ondersteuning. Maar we gaan daarin verder. Zo bieden wij je de mogelijkheid om service, ondersteuning, vervanging of re-conditionering op de aangeschafte warmtewisselaars volledig door OSH te laten verzorgen. 


Je profiteert van de nieuwste technologieën en software, zodat je processen geoptimaliseerd zijn, capaciteit vergroot wordt, de levensduur van je apparatuur substantieel verlengd wordt en je geniet van de grootste besparingen op je energiekosten. Zo heb je er geen omkijken meer naar.

Groen, energiebesparend, slim én gepassioneerd!

Of het nu gaat om het aanvragen van een offerte, een klacht of omat je technische ondersteuning nodig hebt. Neem contact met ons op. Het team van OSH staat voor je klaar!

Contact met het team van OSH