Referenties


34 Eco villa's Park Zuiderzee te Biddinghuizen

In opdracht van Europarcs gaat OSH bv zorg dragen voor het verduurzamen van 34 eco villa’s in het project park Zuiderzee in Biddinghuizen. Dit bestaande vakantiepark wordt verder uitgebreid met deze luxe koopwoningen. In dit project verzorgt OSH de advisering, engineering en de complete levering van de WKO systemen inclusief de directievoering.

Lees verder

Het Herman Teirlinckgebouw Brussel

De Meander is een overheidsgebouw in het centrum van Brussel voorzien van een WKO-systeem gekoppeld aan een compleet geprefabriceerde duurzame energiecentrale. Opdrachtgever Smet Group heeft in nauw overleg met advies en installatiebedrijf Solutes (beide uit België) de keuze gemaakt voor de ONE als totaaloplossing in genoemd project. Hiermee wordt de ONE voor het eerst internationaal geplaatst. OSH BV is hierbij als distribiteur en coördinator nauw betrokken bij de installatie van de ONE.

Lees verder

Da Vinci College Roosendaal

‘’Een stad in het klein’’, zo wordt het nieuwe Da Vinci College in Roosendaal genoemd. Met haar terrassen, binnenpleinen, ontmoetingsruimte, tuin en boulevard is het college ook meer dan een school alleen. Op de plek van het oude Jan Tinbergen College herrijst de nieuwe middelbare school het Da Vinci College, naar verwachting wordt het college in juni 2016 opgeleverd.

Lees verder

Amsteltower Amsterdam

Naast het Amsterdam-Amstel Station wordt de komende 2 jaar een 100 meter hoge woon- en hoteltoren gebouwd. De Amsteltower bestaat uit 32 verdiepingen met een totaaloppervlak van 21.500m2, ongeveer 7800m2 is bestemd voor het hotel. De duurzame energie installatie voor de Amstel Tower bestaat uit de "ONE" met een WKO-systeem.

Lees verder

Clarissenhof Tilburg

Toepassing van een centrale wko met een warmtepomp is een bekende manier om appartementen te voorzien van duurzame warmte en koeling. In de Tilburgse wijk Clarissenhof is dit concept verder doorontwikkeld. De gebouwen in de wijk zijn niet alleen op een wko aangesloten, maar ook onderling aan elkaar gekoppeld via een ringleiding. Doordat deze ringleiding in ieder complex is aangesloten op een ONE-warmtepompinstallatie kunnen de gebouwen restwarmte- en koeling onderling uitwisselen en direct hergebruiken. Middels dit concept wordt een collectieve wko nog efficiënter en duurzamer ingezet.

Lees verder