Verduurzamen? OSH & Qvantum staan voor je klaar

OSH helpt je bij de energietransitie. Wil je je gebouw energiezuinig gaan koelen en verwarmen? Dan staan we voor je klaar. Met advies. Met berekeningen van te verwachten besparingen. Én met installaties die jouw duurzaamheidsambities waarmaken, inclusief snelle levertijden. Zoals de betrouwbare design-warmtepompen van Qvantum. Daarmee bieden we je een assortiment efficiënte warmtepompen die krachtig zijn en een minimale impact hebben op het milieu. Ook zijn ze geschikt voor utiliteit, industrie en woningbouw. En omdat ze ook compact zijn, zijn ze uitstekend toepasbaar bij renovaties. Zo maken we samen de wereld van morgen duurzamer.

Ontdek de toekomst van verwarmen en koelen op de Vakbeurs Energie 2023 in Den Bosch!

Wij nodigen je van harte uit om onze stand te bezoeken op de Vakbeurs Energie 2023. Maak kennis met de baanbrekende Qvantum warmtepompen, waaronder onze krachtige water-water en lucht-water modellen. 

Meld je aan voor de energiebeurs

Qvantum warmtepompen

Welkom bij Qvantum, waar we de toekomst van verwarming en koeling vormgeven met onze geavanceerde warmtepompen. In deze reis nemen we je mee door onze Qvantum water-water warmtepompen, ventilatiewarmtepompen en lucht-water warmtepompen, terwijl we de focus leggen op de essentiële rol van koudemiddelen.

Waarom Qvantum: koudemiddelen: De Kracht Achter Onze Technologie

Bij Qvantum begrijpen we dat de keuze van het juiste koudemiddel cruciaal is voor de prestaties van een warmtepomp. Daarom bieden we diverse koudemiddelopties om aan verschillende behoeften te voldoen:

 • R134a: Betrouwbare prestaties, een uitstekende balans tussen efficiëntie en kosten.
 • R290: Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, met een laag GWP (Global Warming Potential).
 • R407C: Veelzijdigheid in diverse klimaten, uitstekende prestaties over een breed temperatuurbereik.
 • R513A: Milieuvriendelijke efficiëntie, met een lage milieu-impact.
 • R410A: Topprestaties en efficiëntie, hoge energie-efficiëntie en snelle verwarmingscapaciteit.

Qvantum Water-Water Warmtepompen: Onbegrensde Efficiëntie

Onze Qvantum water-water warmtepompen zijn de belichaming van geavanceerde technologie en energie-efficiëntie. Deze krachtige machines halen warmte uit waterbronnen en leveren verwarming en koeling met ongeëvenaarde efficiëntie.

Wat maakt de Qvantum water-water warmtepomp zo bijzonder?

 • Hoog Rendement: Met onze water-water warmtepompen kun je genieten van indrukwekkende energiebesparingen. 

 • Duurzaamheid: Onze warmtepompen zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Door te vertrouwen op hernieuwbare waterbronnen, verminder je je ecologische voetafdruk.

 • Veelzijdigheid: Of je nu een woning, bedrijfsgebouw of industrieel complex verwarmt of koelt, onze water-water warmtepompen kunnen aan al je behoeften voldoen.

Ventilatiewarmtepompen: Slimme Oplossingen voor Een Fris Klimaat

Qvantum ventilatiewarmtepompen zijn ontworpen om de luchtkwaliteit in gebouwen te verbeteren terwijl ze tegelijkertijd energie besparen. Ze gebruiken de warmte in de afgevoerde lucht om de binnenkomende lucht te verwarmen, wat resulteert in een energiezuinige oplossing voor verwarming en ventilatie.

Wat maakt de Qvantum ventilatiewarmtepomp financieel en ecologisch aantrekkelijk??

 • Energiehergebruik: Deze warmtepompen benutten de warmte die anders verloren zou gaan en zetten deze om in bruikbare energie. Dit zorgt voor lagere energiekosten en vermindert de milieubelasting.

 • Geavanceerde Controle: Qvantum ventilatiewarmtepompen worden geleverd met geavanceerde regelsystemen die zorgen voor een optimale werking en comfortniveaus in het gebouw.

 • Milieuvriendelijk: Door het verminderen van de behoefte aan fossiele brandstoffen dragen onze ventilatiewarmtepompen bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van een groenere levensstijl.

Lucht-Water Warmtepompen: Flexibel en Efficiënt

Onze Qvantum lucht-water warmtepompen zijn ontworpen om warmte uit de buitenlucht te halen en deze binnen te brengen, ongeacht het weer. Dit maakt ze perfect geschikt voor zowel verwarming als koeling in diverse omgevingen.

Wat maakt de Qvantum lucht-water warmtepomp zo opmerkelijk?

 • All-season Prestaties: Onze lucht-water warmtepompen kunnen efficiënt werken, zelfs bij extreem lage buitentemperaturen, waardoor ze ideaal zijn voor koudere klimaten.

 • Energiezuinig: Door gebruik te maken van hernieuwbare luchtbronnen, verminderen onze warmtepompen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en verminderen ze de uitstoot van broeikasgassen.

 • Ruimtebesparing: Met compacte ontwerpen zijn onze lucht-water warmtepompen ideaal voor situaties waar ruimte schaars is.

Wil je meer weten over onze Qvantum warmtepompen en hoe ze je huis of bedrijf kunnen verwarmen en koelen, ongeacht het weer? Klik hier voor gedetailleerde informatie over specifieke producten en aanpassingsmogelijkheden. De toekomst van verwarming en koeling begint met Qvantum. Ontdek het nu voor een duurzamere en efficiëntere toekomst.

Qvantum VS

Controleer jouw binnenklimaat met de Qvantum VS warmtepomp. Met speed control, een vermogen van 15-79 kWh en de keuze tussen R407C en R134A-koudemiddel, tilt deze warmtepomp efficiëntie naar een hoger niveau met deze Water-water warmtepomp.

Meer info

Qvantum RS/2

Ontdek de innovatieve Qvantum RS/2 water-water warmtepomp. Met een indrukwekkend vermogen van 26-169 kWh en het milieuvriendelijke R407C-koudemiddel, biedt deze warmtepomp ongeëvenaarde efficiëntie en betrouwbaarheid voor jouw verwarmingsbehoeften.

Meer info

Qvantum RS/e

Duik in de wereld van Qvantum RS/e, de warmtepomp die temperaturen tot wel 73 graden Celsius bereikt. Met een vermogen van 27-96 kWh en het milieuvriendelijke R513A-koudemiddel, biedt deze warmtepomp ongekende veelzijdigheid voor koeling en verwarming.

Meer info

Qvantum KVP

Maak kennis met de Qvantum KVP lucht-water warmtepomp. Met een vermogen van 41-163 kWh biedt deze warmtepomp efficiënte verwarming en koeling met behulp van buitenlucht. Ontdek de veelzijdigheid van lucht-water warmtepompen.

Meer info

Qvantum LB4

De Qvantum LB4 lucht-water warmtepomp is de sleutel tot comfortabel wonen het hele jaar door. Met een vermogen van 32-80 kWh haalt deze lucht-water warmtepomp energie uit de buitenlucht en levert deze aan jouw huis.

Meer info

Qvantum QA series

Ontdek de duurzame Qvantum QA Serie lucht-water warmtepompen met vermogens van 9 en 15 kWh. Deze warmtepompen gebruiken het milieuvriendelijke koudemiddel R290 en halen warmte uit de buitenlucht om jouw huis te verwarmen.

Meer info

Qvantum QG-serie appartementen

Deze water-water warmtepomp is speciaal ontworpen voor appartementen, biedt de Qvantum QG-serie warmtepompen met vermogensopties van 6 en 12 kWh. Ontdek de ideale verwarmingsoplossing met duurzaam koudemiddel R290 voor jouw appartement.

Meer info

Qvantum QG-serie woonhuizen

Voor woonhuizen is er de Qvantum QG-serie water-water warmtepompen, met vermogens van 6 en 12 kWh. Voldoe aan de verwarmingsbehoeften van jouw huis met deze efficiënte oplossing.

Meer info

Qvantum QE series

Ontdek de innovatieve Qvantum QE Series ventilatiewarmtepomp. Deze krachtige warmtepomp met vermogensopties van 4 of 6 kWh haalt energie uit de binnenlucht, waardoor je huis comfortabel wordt verwarmd.

Meer info