Projecten

Project 34 bosvilla's Europarcs

Door steeds populairder wordende vakanties in Nederland is het recreatiepark aan de Zuiderzee toe aan uitbereiding. Er worden verschillende nieuwe vrijstaande villa’s en kleinere chalets gerealiseerd, daarnaast wordt het hoofdgebouw verduurzaamd. OSH is ingeschakeld om deze vernieuwingen te voorzien van een duurzame installatie zonder gasaansluiting. In totaal worden er 34 vrijstaande villa’s met een bruto vloeroppervlakte van 130 m2 gebouwd om ieder 10 personen huis te houden.

Meer info

De Ananas

Ruim 200 appartementen duurzaam verwarmen? Daar weten Dubotechniek en OSH wel raad mee. Samen hebben zij de duurzame installatie voor de Ananas in Leiden verzorgd.

Meer info

Verduurzaming Ipse De Brugge

Afgelopen week is OSH – in opdracht van Installatiebedrijf Kuijpers – in Nootdorp gestart met de boorwerkzaamheden voor het aanbrengen van de warmtepompsystemen van twaalf afzonderlijke zorggebouwen. De bestaande CV-ketels worden door ons vervangen voor Waterkotte warmtepompen.

Meer info

Duurzame warmte 29 appartementen Bodegraven

Huurders kunnen lekker warm plaatsnemen in de 29 nieuwe appartementen aan de Domburgstraat in Bodegraven. Dat ook nog eens op een volledig duurzame wijze waar gaan gas bij komt kijken. OSH heeft de opdrachtgever – Van Hoften - volledig ontzien van de klimaatinstallatie. De installatie verzorgt de verwarming van de appartementen en produceert tapwater tot 53°C.

Meer info

Drukkerij Formaat

Sinds 2019 werkt drukkerij Formaat vanuit een duurzaam pand in Helvoirt aan prachtige prints voor verenigingen, bedrijven en evenementen. OSH heeft met trots de duurzame warmte en koude opwekkingsinstallatie voorzien voor het bedrijf. Hierin kwam het ontwerp, berekeningen, de materiaalspecificatie, subsidieaanvraag en installatie bij kijken.

Meer info

Pivot Park Oss

Pivot Park is Europa’s belangrijkste biofarmaceutische campus. In totaal werken er meer dan 650 op 22.500m2 aan medicijnen, immunotherapie en celtherapie met één doel; het verbeteren van de wereldwijde gezondheid. Het park is nu klaar voor een uitbereiding en bouwt omdat het uit zijn jasje groeit. Het gebouw Grizzly wordt - met 11.000 m2 - het grootste gebouw op de campus. Daarnaast is de ambitie om een volledig duurzaam gebouw neer te zetten. Om dit te bereiken heeft de campus OSH ingeschakeld.

Meer info