Projecten

Succesvolle Samenwerking Paans en OSH in Nieuwvliet-Bad

Ga je vakantie vieren op Resort Nieuwvliet-Bad van Dormio in Zeeuws-Vlaanderen, dan maak je in je nieuwe vakantiewoning gebruik van warmte- en koude-installaties die OSH verzorgde. Een mooi project dat OSH uitvoerde voor aannemer ADS Groep, die de woningen bouwde. Hilde Kruitbos van ADS Groep en Laurens Hooijschuur van OSH vertellen over de prettige samenwerking op het luxe resort.

Meer info

Met Europarcs op weg naar duurzaam en gasloos recreëren

Eén duurzame, toekomstgerichte oplossing: dat is waar Europarcs naar zocht toen ze 34 nieuwe recreatiewoningen ging bouwen op recreatiepark Zuiderzee in Biddinghuizen. De wens was duurzame én gasloze voorzieningen te realiseren voor warmte en koude in de woningen. Giel Hendrikx, innovatiemanager Europarcs en Wim van der Valk, senior duurzaam technisch adviseur en projectmanager bij OSH, vertellen over de oplossingen voor die ambitie en over hun samenwerking.

Meer info

De Ananas

Ruim 200 appartementen duurzaam verwarmen? Daar weten Dubotechniek en OSH wel raad mee. Samen hebben zij de duurzame installatie voor de Ananas in Leiden verzorgd.

Meer info

Drukkerij Formaat

Sinds 2019 werkt drukkerij Formaat vanuit een duurzaam pand in Helvoirt aan prachtige prints voor verenigingen, bedrijven en evenementen. OSH heeft met trots de duurzame warmte en koude opwekkingsinstallatie voorzien voor het bedrijf. Hierin kwam het ontwerp, berekeningen, de materiaalspecificatie, subsidieaanvraag en installatie bij kijken.

Meer info

Pivot Park Oss

Pivot Park is Europa’s belangrijkste biofarmaceutische campus. In totaal werken er meer dan 650 op 22.500m2 aan medicijnen, immunotherapie en celtherapie met één doel; het verbeteren van de wereldwijde gezondheid. Het park is nu klaar voor een uitbereiding en bouwt omdat het uit zijn jasje groeit. Het gebouw Grizzly wordt - met 11.000 m2 - het grootste gebouw op de campus. Daarnaast is de ambitie om een volledig duurzaam gebouw neer te zetten. Om dit te bereiken heeft de campus OSH ingeschakeld.

Meer info

Verduurzaming Ipse De Brugge

Afgelopen week is OSH – in opdracht van Installatiebedrijf Kuijpers – in Nootdorp gestart met de boorwerkzaamheden voor het aanbrengen van de warmtepompsystemen van twaalf afzonderlijke zorggebouwen. De bestaande CV-ketels worden door ons vervangen voor Waterkotte warmtepompen.

Meer info

29 duurzame appartementen te Bodegraven

Al kun je zelf een project goed uitvoeren, soms kom je door samenwerking tot een nóg beter resultaat. Dat geldt zeker voor de klus die Van Hoften Installatietechniek oppakte samen met OSH: 29 nieuwbouwappartementen in Bodegraven ieder voorzien van een individuele warmtepompinstallatie. In partnerschap realiseerden zij de installaties voor de bewoners van nu, die allemaal zeer tevreden zijn, net als de woningcorporatie Mozaïek, die de appartementen verhuurt.

Meer info