Over One Solution Holland B.V.


OSH B.V. is een snelgroeiend Innovatieve onderneming op gebied van duurzame energiesystemen. OSH B.V. is importeur en distributeur van Waterkotte Warmtepompen, Alfa Laval platenwisselaars, HSF distributiesets en OSH infrarood panelen. De organisatie bestaat uit de afdeling advisering / engineering en sales. Het leveren van hoogwaardige producten, en het uitwerken van adviesprojecten behoort tot de hoofdtaken.

Onze geschiedenis

OSH is een adviserende groothandel in duurzame oplossingen,  voor warmte en koude opwekking in de woningbouw, utiliteit en industrie. Het bedrijf is opgericht in 2014 door de huidige directeur Ad van Rijsewijk.

De heer van Rijsewijk heeft ruim 25 jaren ervaring in de warmte / koude techniek en exploitatie hiervan. Het denken van uit de Total Cost of Ownerschip (TCO) gedachte, heeft ervoor gezorgd dat kwaliteit, energiezuinigheid en betrouwbaarheid de belangrijkste beweegredenen zijn om onze producten aan te bieden aan klanten. Een team van hoog opgeleide medewerkers en specialisten zorgen dagelijks om voor onze klanten de beste oplossingen aan te bieden.

Bekijk ons productassortiment 

Image

Benieuwd naar de duurzame oplossingen van One Solution Holland?