Toekomstplannen OSH b.v.

Na de oprichting van OSH b.v. in 2014 is er veel gebeurt. Het bedrijf is uitgegroeid tot een kleinschalige professionele organisatie wat actief is op verschillende markten. OSH b.v. is onder andere importeur van Waterkotte Warmtepompen, distributeur van AlfaLaval, Roenest drycoolers, Biral circulatiepompen, Belimo regelkleppen en Slimme distributiesets van HSF en Dubotechniek en nog veel meer.


Iedere markt kan met deze producten bediend worden. Of het nu gaat om een nieuwbouw of renovatieproject, een klein- of grootschalig project een appartementencomplex, kantoorpand, woon-zorgcomplex, schoolgebouw of een tuinbouw project, OSH is jóuw partner!

Nu het roer is overgenomen door Ad van Rijsewijk is de koers uitgezet om een adviserende groothandel in gasloze energieconcepten te worden. Sterk inzetten op advisering is daarin erg belangrijk. Opdrachtgevers willen duidelijkheid en willen ontzorgd worden. Vanaf de advieswerkzaamheden tot en met de engineering, exploitatiediensten en inbedrijfstelling neemt OSH b.v. alles uit handen van de opdrachtgever.

Om in te spelen op de behoefte van de opdrachtgever en de toekomstplannen van Ad van Rijsewijk, zijn aan het huidige team 2 nieuwe collega’s toegevoegd. Wim van der Valk en Nico van Liempd zullen ondersteuning gaan bieden in de advies- en saleswerkzaamheden.

Kennismaken met beide heren? Neem dan even contact met ons op.