Ad van Rijsewijk directeur van OSH bv

Wij willen jullie graag mee terug nemen naar 1 november 2018. Op deze dag is Ad van Rijsewijk met terugwerkende kracht eigenaar geworden van OSH bv. Het jaar 2018 is voor Ad een emotioneel zwaar jaar geweest waarin hij zijn aandelen van Dubotechniek heeft overgedragen aan VolkerWessels.

Dubotechniek is in 1999 opgericht door Ad en hij heeft hier altijd zijn ziel en zaligheid in gestoken om dit tot een succes te maken. Ad zal Dubotechniek altijd een warm hart toedragen en helpen waar hij kan. Gedreven door zijn passie voor duurzame energie heeft hij Dubotechniek op de kaart gezet als duurzaam en innovatief bedrijf. In 2014 resulteerde dit tot de oprichting van handelsonderneming OSH bv om concepten en producten verder in de markt te zetten.

Iedereen die Ad een beetje kent weet dat hij niet achter de geraniums gaat zitten maar door zal gaan met werken tot het echt niet meer kan. En zo geschiedde, Ad wordt eigenaar van OSH bv. Met zijn jarenlange kennis, duurzame genen en expertise op het gebied van duurzame energiesystemen weet hij precies waar hij naar toe wil met OSH bv. Inzetten op advisering, engineering, realisatie en energie exploitatie. Het ontzorgen en begeleiden van potentiele opdrachtgevers met de realisatie van een duurzaam project wordt een speerpunt binnen de organisatie.

Namens het personeel willen wij Ad heel veel plezier en succes wensen in zijn nieuwe functie! Mocht u benieuwd zijn naar de verdere plannen van Ad met OSH bv of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan even naar 0418-510060 of stuur een mail naar Ad van Rijsewijk; ad@oshbv.nl

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen onder het genot van een kopje koffie.