Nieuwsberichten


Efficiëntie in de mooiste vorm!

OSH levert de Waterkotte LOW NOISE luchtwarmtepompen met buitenunit met een geluidsniveau van 35 dB (A) met een hoge COP.

Lees verder

Vakantiesluiting OSH

OSH geniet van vakantie van 22 juli tot en met 11 augustus. Vanaf maandag 12 augustus staan wij weer voor de volle 100% voor iedereen klaar.

Lees verder

Partnership met Cevetech

Wij zijn enorm verheugd om wederom te kunnen mededelen dat wij een partnership hebben gesloten. Wij zijn een partnership aangegaan met de voorraadhoudende groothandel Cevetech uit Dordrecht.

Lees verder

Toekomstplannen OSH b.v.

Na de oprichting van OSH b.v. in 2014 is er veel gebeurt. Het bedrijf is uitgegroeid tot een kleinschalige professionele organisatie wat actief is op verschillende markten. OSH b.v. is onder andere importeur van Waterkotte Warmtepompen, distributeur van AlfaLaval, Roenest drycoolers, Biral circulatiepompen, Belimo regelkleppen en Slimme distributiesets van HSF en Dubotechniek en nog veel meer.

Lees verder

Partnership met De Warmtepompspecialist

Wij zijn enorm verheugd te kunnen vertellen dat wij een partnership hebben met De Warmtepompspecialist! Tijdens de beurs Duurzaam Verwarmd in Haarlemmermeer is het samenwerkingscontract ondertekend tussen directeur van De Warmtepompspecialist Rinko Coenrades en directeur van OSH bv Ad van Rijsewijk.

Lees verder

Ad van Rijsewijk directeur van OSH bv

Wij willen jullie graag mee terug nemen naar 1 november 2018. Op deze dag is Ad van Rijsewijk met terugwerkende kracht eigenaar geworden van OSH bv. Het jaar 2018 is voor Ad een emotioneel zwaar jaar geweest waarin hij zijn aandelen van Dubotechniek heeft overgedragen aan VolkerWessels.

Lees verder

Dag 1 Duurzaamverwarmd van start!

Wij staan van 19 t/m 21 maart op Duurzaamverwarmd in EXPO Haarlemmermeer. Wij verwelkomen u graag in stand N8 waar de koffie voor u klaar staat!

Lees verder

OSH aanwezig op de Duurzaam Verwarmd beurs

Van 19 tot en met 21 maart staan wij klaar voor u op de Duurzaam Verwarmd beurs in de Expo Haarlemmermeer. Graag informeren wij u over gasloos bouwen en ons aangepaste productportfolio.

Lees verder

Kerst sluiting 2018

Namens alle medewerkers van OSH bv wensen wij u prettige feestdagen en een gezond, gelukkig en voorspoedig 2019 toe.

Lees verder

OOK DIT JAAR IS OSH AANWEZIG OP DE VAKBEURS ENERGIE

Van 9 tot en met 11 oktober staan wij weer klaar voor u op de Vakbeurs Energie in de Brabanthallen in Den Bosch. Graag informeren wij u over ons aangepaste productportfolio met verschillende innovatieve ontwikkelingen, waaronder de ONE en de ONE@HOME.

Lees verder

Duurzame plug-and-play totaalconcepten

De steeds verder aanscherpende wet- en regelgeving aangaande energie-efficiëntie en prestatie-eisen vraagt om steeds complexere installatie. Anderzijds is er in de installatiewereld een voelbaar gebrek aan geschoolde vaklui en handjes op de bouw. One Solutions Holland (OSH) anticipeert op die trends en onderscheidt zich als technische handelsorganisatie op conceptniveau.

Lees verder

Ketenpartner op Building Holland

OSH is dit jaar aanwezig op Building Holland, het jaarlijkse evenement voor de bouw- en vastgoedsector dat van 17 tot en met 19 april plaatsvindt in de RAI in Amsterdam.

Lees verder

OSH productcatalogus 2018

In januari hebben we onze nieuwe catalogus uitgebracht. In de OSH productcatalogus 2018 staat uitgebreide informatie

Lees verder

Waterkotte-warmtepompen op subsidielijst 2018

Een van de maatregelen in het Nederlandse klimaatbeleid is dat de komende jaren steeds meer woningen en bedrijfspanden gasloos moeten worden verwarmd en gekoeld. Op die manier wordt energie bespaard, CO₂-uitstoot beperkt en de

Lees verder

Succesvolle deelname VSK 2018

Net als in 2016 stond OSH ook dit jaar op de beursvloer van de VSK, die begin februari plaatsvond.

Lees verder

Onderdelen van Alfa Laval

Zoals bekend is OSH leverancier van de warmtewisselaars van Alfa Laval. Als aanvullende dienst bieden we echter ook onderdelen voor deze systemen aan, zoals pakkingen en platen.

Lees verder

Drycooler voor nieuwbouwproject in Rijnsburg

In De Bloem, een nieuwbouwproject in Rijnsburg, worden woningen verwarmd en gekoeld middels een wko en door Dubotechniek en OSH geleverde ONE-energiesystemen.

Lees verder

Nieuw plug&play-warmtepompconcept

Naast de ONE en ONE@HOME heeft OSH onlangs een nieuwe plug&play energie-installatie geïntroduceerd: de ONE@yourhome.

Lees verder

Presentatie OSH in VSK kennistheater

Collega William van Driel betreed tijdens de VSK 2 keer het podium van het VSK kennistheater.

Lees verder

OSH op de VSK 2018

Van 6 tot en met 9 februari vindt in de Jaarbeurs Utrecht de VSK 2018 plaats. OSH zal op deze vakbeurs aanwezig zijn met een stand die zonder meer de moeite van een bezoek waard is.

Lees verder

Artikel Nederlands Congres Warmtepompen

William van Driel heeft tijdens het Nederlands Congres Warmtepompen 14 december jl. een presentatie gegeven over het project Clarissenhof.

Lees verder

Nieuwe leverancier van afleversets

Door samenwerking met HSF heeft OSH een nieuwe leverancier voor de afleversets in het productportfolio. HSF is onderdeel van de Aalbers groep en richt zich al 50 jaar op flow control-oplossingen.

Lees verder

Certificaat Vakmanschap Bodemenergie (B) behaald

Op 30 oktober heeft William van Driel, sales engineer en warmtepompexpert bij OSH, met succes het Cito-examen voor de 'Basiscursus Vakmanschap Bodemenergie (B)' afgelegd.

Lees verder

Trainingen in trainingsruimte

Bij OSH vinden we kennisoverdracht en het koppelen van theorie en praktijk erg belangrijk. Daarom beschikken we met de OSH Academy over een eigen opleidings- en cursusfaciliteit.

Lees verder

Alfa Laval-platenwarmte wisselaar voor groot tuinderproject

OSH heeft deze week een Alfa Laval-platenwarmtewisselaar geleverd voor een project bij glastuinbouwbedrijf Greenbrothers in Zevenbergen. Dit bedrijf, gespecialiseerd in de teelt van aubergines, laat zijn WKK-installatie vervangen door een duurzamer alternatief.

Lees verder

Geothermische Warmtepomp award 2017

In september werd bekendgemaakt dat het Herman Teirlinck-gebouw (het grootste passief gebouw van België) in Brussel de Belgische Geothermische Warmtepomp Award 2017 heeft gewonnen.

Lees verder

Goliath Waterkotte

Begin dit jaar presenteerde Waterkotte op de ISH in Frankfurt een nieuwe lijn met industriële warmtepompen. Inmiddels zijn alle technische details van de nieuwe systemen bekend.

Lees verder

Bezoek OSH op de Vakbeurs Energie 2017

Van 10 tot en met 12 oktober staat het OSH-verkoopteam klaar op de Vakbeurs Energie in de Brabanthallen in Den Bosch om u te ontvangen en te informeren over het productportfolio met verschillende innovatieve ontwikkelingen.

Lees verder

Energiekast, nieuwe energie-innovatie

OSH levert energie-efficiënte, toekomstgerichte oplossingen voor de gebouwde omgeving. De innovatieve energiekast, ontwikkeld door ons zusterbedrijf Dubotechniek past perfect bij die doelstelling, reden waarom we hem met trots hebben opgenomen in ons portfolio. De energiekast, speciaal ontwikkeld voor Nul op de Meter-woningen is een geprefabriceerde behuizing waar de volledige technische installatie van een woning is ingebouwd. Deze kast voorziet de woning het hele jaar van duurzame energie en warmte, op een manier die voldoet aan de richtlijnen voor Nul op de Meter-woningen.

Lees verder

Versterking OSH team

Tjerk Jager is sinds 1 juni werkzaam bij OSH als Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst.

Lees verder

Pitchen op ‘Het SmartGeotherm en Warmtepompsymposium’

Op 7 september 2017 organiseren het Warmtepompplatform van ODE (Organisatie Duurzame Energie) en het SmartGeotherm gezamenlijk het 10e Warmtepompsymposium in Zaventem.

Lees verder

Nieuw: Alfa Laval dubbelwandig kopergesoldeerde warmtewisselaar

Alfa Laval introduceert dubbelwandige kopergesoldeerde warmtewisselaars tot 100 kW, geschikt voor toepassing in drinkwaterinstallaties.

Lees verder

Waterkotte wint drie prestigieuze prijzen

Warmtepompfabrikant WATERKOTTE, waar OSH exclusief distributeur in de Benelux voor is, heeft in de eerste helft van dit jaar drie belangrijke awards in de wacht gesleept.

Lees verder

2e geworden bij de Dutch Innovation Awards

Woensdag 17 mei jl. is de winnaar bekend gemaakt van de Dutch Innovation Award. De Dutch Innovation Award is in het leven geroepen door Eneco. Eneco wil hiermee een podium bieden aan bedrijven die innovaties creëren op het gebied van warmtepomptechnologie, dit alles tijdens de IEA Heat Pump Conference 2017 in Rotterdam.

Lees verder

OSH genomineerd voor de Dutch Innovation Award

Nederland organiseert de 12e editie van de IEA Heat Pump Conference in het World Trade Center in Rotterdam met als thema 'Rethink Energy, Act NOW'!

Lees verder

OSH te zien bij RTL Greenproject

Tijdens de Bouwbeurs 2017 is er een filmploeg van het tv-programma Greenproject op de OSH-stand langsgekomen voor een interview.

Lees verder

OSH is verhuisd!

Met trots kunnen we u mededelen dat we 10 maart j.l zijn verhuisd naar een nieuw onderkomen aan de Valeton.

Lees verder

OSH aanwezig op de Building Holland 2017

Hét driedaagse innovatie evenement voor de bouw- en vastgoed sector; Building Holland zal van 11 tot en met 13 april plaatsvinden in de Rai Amsterdam. OSH zal ook aanwezig zijn met een stand.

Lees verder

ISDE subsidie op Waterkotte warmtepompen

Ook dit jaar zijn de Waterkotte warmtepompen opgenomen op de lijst Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE).

Lees verder

Nieuwe OSH productcatalogus

In januari is de OSH productcatalogus 2017 uitgekomen. In de catalogus is uitgebreide informatie te vinden met betrekking tot alle producten uit de productportfolio: Alfa Laval warmtewisselaars, dry coolers, tapwatersystemen, buizenwarmtewisselaars, de Waterkotte warmtepompen, de duurzame plug & play energie installatie genaamd ONE en afleversets.

Lees verder

ISH Frankfurt

Van 14 tot en met 18 maart 2017 vond in de Messe Frankfurt ’s werelds grootste vakbeurs op het gebied van sanitair, verwarming, energie, klimaat- en installatietechniek en hernieuwbare energie plaats, de ISH. Het motto van de ISH 2017 luidde ‘Water. Energy. Life.’

Lees verder

Samenwerking met Alfa Laval

In toenemende mate weten klanten OSH te vinden voor het Alfa Laval programma. De actie voor extra verkoop van platenwarmtewisselaars, ingezet in Q3 van 2016, heeft een positieve uitwerking gehad.

Lees verder

OSH BV verhuisd naar nieuw pand in 2017

Naar verwachting verhuisd OSH BV in het 1e kwartaal van 2017 naar een prachtig nieuw onderkomen aan de Valeton in Zaltbommel.

Lees verder

Nieuw ontwikkelde Comfort Distributie set

De ONE heeft zijn succes al bewezen; plug & play, eendaags montage, hoogwaardig comfort, besparingen in energie, geld en beperking van CO2 uitstoot.

Lees verder

OSH NAJAARSACTIE VERLENGD!

De OSH Najaarsactie is wegens succes verlengd! U als klant profiteert nog gedurende de maand december bij OSH BV van een aantrekkelijke korting op de Alfa Laval platenwarmtewisselaars met pakkingen (GPHE).

Lees verder

OSH BV lid geworden van BodemenergieNL

De duurzame plug & play energie installatie genaamd ONE wordt door de markt erg goed opgepakt. Een positieve ontwikkeling mede ook door de inspanningen van OSH BV.

Lees verder

Bezoek OSH BV op de BouwBeurs 2017

BouwBeurs 2017 is de grootste en meest complete vakbeurs voor de uitvoerende bouw. De beurs wordt gehouden van 6 tot en met 10 februari 2017 in de Jaarbeurs te Utrecht.

Lees verder

OSH BV Op het nederlands warmtepomp congres 2016

Afgelopen 7 juni was OSH bv vertegenwoordigd met een stand op de Nederlands Warmtepomp Congres 2016.

Lees verder

Driving the future in heat transfer technologies – with Alfa Laval and OSH BV

Van 13 tot en met 17 juni 2016 reed de Alfa Laval Roadshow in samenwerking met OSH BV door het land.

Lees verder

OSH bv verwerft order in Brussel

OSH bv heeft opdracht ontvangen voor het leveren van de ONE t.b.v. het project De Meander te Brussel.

Lees verder

OSH is op zoek naar versterking in het team!

Technisch commercieel medewerker

Lees verder

Gelijkwaardigheids-verklaringen Waterkotte Warmtepompen

Warmtepompen van Waterkotte uit de Basic Line serie zijn tegenwoordig voorzien van een KIWA Kwaliteitsverklaring.

Lees verder

Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE)

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.

Lees verder

Nieuwbouw OSH bv bereikt hoogste punt

OSH gaat verhuizen naar een nieuw pand.

Lees verder

Versterking Team OSH BV

Patrick Dik is per 1 mei 2016 bij OSHbv in dienst getreden als Sales engineer.

Lees verder

Bezoek de OSH stand op de Vakbeurs Energie 2016

OSH zal dit jaar voor het eerst aanwezig tijdens de Vakbeurs Energie 2016: hét platform voor duurzame energieopwekking en energiebesparing. Deze beurs vindt plaats van 4 tot en met 6 oktober 2016 in de Brabanthallen te Den Bosch.

Lees verder

De ONE – Een duurzame energiecentrale voor project De Meander te Brussel

De Meander is een overheidsgebouw in het centrum van Brussel voorzien van een WKO systeem gekoppeld aan een compleet geprefabriceerde duurzame energiecentrale.

Lees verder