Nu ook een partnership met Cevetech B.V.

In Nieuws by One Solution Holland

Wij zijn enorm verheugd om wederom te kunnen mededelen dat wij een partnership hebben gesloten! Cevetech gaat het complete assortiment opnemen van de Waterkotte warmtepompen. Afgelopen week zijn de contracten ondertekent door Michel Fortuin en Wim Maat van Cevetech en Ad van Rijsewijk, algemeen directeur van OSH B.V.

Vooraadhoudende groothandel
Cevetech is een voorraadhoudende groothandel voor centrale verwarmingsproducten. Met haar vestiging in Dordrecht biedt het bedrijf technische ondersteuning en logistieke dienstverlening aan iedere installateur in Nederland. Service, gemak, ervaring en persoonlijk contact staan daarbij hoog in het vaandel. Het doel van Cevetech is zo goed mogelijk inspelen op de specifieke wensen van de klanten. Daarbij geldt dat Cevetech uitsluitend kwaliteit tegen een gunstige prijs levert.

OSH bv is exclusief importeur en distributeur van Waterkotte warmtepompen in de Benelux. Wij zijn daarom ook erg blij met deze samenwerking. OSH zal als adviserende groothandel samen gaan werken met Cevetech om zorg te dragen dat de kwalitatieve hoogwaardige producten van Waterkotte op de juiste manier worden geïmplementeerd in nieuwbouw en renovatie projecten. Opleidingen, advies en aftersales aan installateurs zullen er zorg voor dragen dat Cevetech ook uw vertrouwde partner zal zijn als het om warmtepompen gaat.