OSH verlengt contract Alfa Laval

Goed nieuws! Alfa Laval en OSH verlengen hun samenwerking voor de levering van warmtewisselaars in de gebouwde omgeving! Een onmisbaar product om de wereld van morgen duurzamer te maken.

OSH is Authorized Distributor van het complete productportfolio warmtewisselaars van het hoogwaardige merk Alfa Laval. Door hun jarenlange ervaring en hoge standaard in kwaliteit zijn zij met recht marktleider op het gebied van warmtewisselaars. Alfa Lavals innovatieve technologieën zijn gericht op het zuiveren, raffineren en hergebruiken van materialen, om een bewuster gebruik van natuurlijke hulpbronnen te bevorderen. Ze dragen bij tot een verbeterde energie-efficiëntie en warmteterugwinning, een betere waterbehandeling én lagere emissies. Zodoende versnelt Alfa Laval niet alleen het succes voor zijn klanten, maar ook voor mensen en onze planeet. De wereld beter maken, iedere dag. Uiteindelijk gaat het om Advancing better

Klinkt dit interessant voor uw project? Neem contact op via de onderstaande link en wellicht zien we elkaar snel bij ons in de showroom in Zaltbommel!

Contact met een professional in warmte- en koude techniek

 

 

0/0