OSH bezoekt Värmebaronen in Zweden

In Nieuws by One Solution Holland

De eerste orders elektrische ketels van Värmebaronen worden binnenkort uitgeleverd. Tijd voor Wim en mij om naar Zweden af te reizen om alle ins-and-outs van dit fantastisch staaltje techniek te weten te komen. Te midden van weilanden en gelegen aan zee verrijst het hoofdkantoor van Värmebaronen, waar een warm onthaal ons wachtte. Wát een locatie en wát een ontvangst! In één woord ‘FANTASTISCH’

De aftrap!

Het eerste wat opviel was de gastvrijheid van alle medewerkers , de netheid van de kantoren, fabrieken en magazijnen. Een rondleiding liet ons nader kennis maken met het productieproces. Lasrobots en automatische persen zorgen voor een constante hoge kwaliteit.

En warempel waren Wim en ik er getuigen van hoe de laatste hand werd gelegd aan zes grote E-ketels die voor OSH – in opdracht van Kuijpers – in productie waren genomen. Wij waren diep onder de indruk van het gehele productieproces.

Nooit te oud om te leren

De training stond in het teken van de breed inzetbare elektrische ketel; van het in bedrijf stellen en de uitgebreide functionaliteiten tot aan de oplossingen van mogelijke storingen. Voor ons kent hij geen geheimen meer!

Zo zijn de Värmebaronen E-ketels verkrijgbaar in capaciteiten van 6 tot 750 kW. De ketel is uitermate geschikt om in te zetten in appartementencomplexen, industrie en utiliteit. Voor toepassingen als BI Valente, WKO systemen en Back-up systemen en kunnen de E-ketels worden uitgelezen en gestuurd via BAC net of Modbus.

Als service kan OSH een controle check verzorgen voor de installateurs inzake inpassing in het hydraulische systeem van de verwarmingsinstallatie en kan er een controle check of inbedrijfstelling door ons worden verzorgd.

Skål!

Tussen de bedrijven door was er uiteraard tijd voor een uitgebreide lunch! Met op het menu; de vangst van de dag. Onder het genot van een alcoholvrije schnaps is onze samenwerking beklonken. Net als op ons – Nederlanders – is ook op de Zweden de uitspraak ‘gezelligheid kent geen tijd’ van toepassing!

Wij zijn erg enthousiast geworden van de producten van Värmebaronen.

Bedankt Christopher Nilsson Sr. en Jr. en de heer Jens Svensson voor deze zeer goede verzorgde en bovenal leerzame reis!

De uitnodiging om onze Zweedse partners op korte termijn bij OSH in Zaltbommel te ontvangen ligt er. #volgonsopdevoet #nieuweontwikkelingen #comingsoon #nieuws #nieuwtje #duurzametoekomst

Hejdå!