Ecovilla’s in Biddinghuizen beginnen echt vorm te krijgen

In Nieuws by One Solution Holland

Het schiet op in Biddinghuizen met de Ecovila’s van Europarcs.

Deze Ecovila’s zijn energiezuinig gebouwd, bij deze grote van villa is gekozen voor een warmtepomp installatie van Waterkotte. Deze Waterkotte warmtepomp met zeer hoog rendement haalt warmte uit de aarde en zorgt samen met de snelle opwekking van extreem stille convectoren en vloerverwarming voor optimaal warmte en koude comfort.

Ook aan warmwater is gedacht voor de diverse badkamers, een warmwatertank van 300 of 500 liter onder de trap gemonteerd met een spaardouche zorgt voor continuïteit onder de douche. Met al dit comfort zorgen wij dat deze Ecovilla’s van Europarcs op een slimme manier geschakeld worden met onze Smartgrid.

Met Smartgrid behoud men comfort in huis en op het vakantiepark met minimale stroompieken, zeker met de energieoplossingen tegenwoordig een must voor alle vakantieparken en woonwijken.

Wij zijn op dit moment ook bezig voor Europarcs om met onze infrarood techniek en smartboiler de kleinere chalets energiezuinig en comfortabel te maken, maar ook aan koeling wordt gedacht, zeker in de zomermaanden, geen lelijke airco, maar een volledig geïntegreerd systeem, zonder buitenunit wordt het bijna onzichtbaar weggewerkt in de chalets van Europarcs

Meer informatie nodig hoe wij van One Solution Holland dit aanpakken en wellicht ook voor uw organisatie interessant.., neem dan gewoon eens contact met ons op.

Wilt u alvast genieten van deze Ecovilla’s van Europarcs in Biddinghuizen dat kan, klik dan hier om alvast kennis te maken met dit mooie park en de sfeervolle Ecovilla’s