Ingenieursbureau

Ons team van WKO & exploitatiespecialisten staat voor je klaar.

Het is een vak apart; warmte- en koudeopslagsystemen ontwerpen en die ontwerpen ook daadwerkelijk uitvoeren. De Engineers van OSH hebben hier inmiddels alweer meer dan 22 jaar ervaring in.

Alle systemen voor appartemencomplexen, kantoren en woningbouw staan bij ons werkend in onze Gaslooz academie opgesteld.

Maak eens een afspraak voor een bezoek aan onze academy. Daar kun je de systemen werkend en met eigen ogen aanschouwen. Een lust voor het oog, al zeggen we het zelf!

De werkwijze van OSH

De werkwijze van OSH bestaat uit een aantal stappen. We nemen je graag even mee in het proces:

Allereerst stellen we samen met onze opdrachtgevers en architecten gezamenlijk een programma van eisen op voor een project.

Vervolgens maken we een uitgebreide studie van het project en de bodem en kiezen we welke mogelijke energieconcepten aan de eisen van de opdrachtgever zouden kunnen voldoen.

Die concepten worden uitgewerkt in calculaties om daarna het beste installatieconcept met de opdrachtgever te bespreken.

Als de opdrachtgever met het voorgestelde concept akkoord gaat, gaan we over tot het maken van een bestek. Ook starten we de engineering op met de bijbehorende 3D-tekenwerkzaamheden en wordt de vergunningsaanvraag in werking gezet.

Tenslotte doen we - op verzoek van de opdrachtgever - de aanbesteding voor het installeren van de WKO-installatie en de aanbesteding voor de energie exploitatie. 

Met onze jarenlange ervaring is dit stappenplan voor ons inmiddels een ABC'tje geworden. OSH vindt het vanzelfsprekend om op deze manier te werk te gaan en dat levert ook iedere keer weer het beste resultaat op.

Wat OSH voor jouw project kan betekenen:

  • Uitwerken en verzorgen van energie studies
  • Uitwerken en verzorgen van bestekken
  • Verzorgen van Engineering
  • Verzorgen van tekenwerkzaamheden
  • Verzorgen van energie exploitaties
  • Het uitschrijven van tenders ten behoeve van energie exploitaties
  • Het verzorgen en uitwerken van innovaties van duurzame energiesystemen

Wil je meer weten over OSH en wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

De engineers van OSH hebben voor alle all electric systemen een oplossing. Daag ons uit en maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Ik heb een uitdaging voor je, OSH!