OSH Academy

Meer dan 1000 m2 aan beleving!

OSH Academy

In ons opleidingscentrum delen wij graag onze kennis, in de breedste zin van het woord. Onze producten zijn in de academie werkzaam opgesteld en ze kunnen dan ook gemakkelijk worden gebruikt voor demonstraties en opleidingsdoeleinden. 

Wat kunnen wij zoal aanbieden:

  • voorlichting
  • cursussen
  • scholing
  • verzorgen van seminars
  • verhuur van flexplekken
  • verhuur van presentatieruimte

Zo helpt OSH mee aan het informeren van de wondere wereld van duurzame energie en alles wat daarbij komt kijken, oftewel de wereld van morgen.

Cursussen:

Zodra de COVID-19-maatregelen het weer toelaten, zal OSH weer cursussen aanbieden in het opleidingscentrum.

 

Trainingen:

Flamco afleverset trainingen zijn in samenwerking met Flamco, zodra de COVID-19-maatregelen het weer toelaten, op aanvraag te verzorgen.

Voor meer informatie stuur een bericht naar info@OSHBV.nl 

 

Wat kun je verwachten van het opleidingscentrum?

Je wilt graag leren hoe een Waterkotte warmtepomp exact werkt en hoe je deze in bedrijf stelt. Of je kunt wel wat hulp gebruiken bij het oplossen van bepaalde storingen in de warmtepomp. Of misschien heb je wel een Värmebaronen elektrische ketel bij ons gekocht, maar wil je de in bedrijfstelling zelf doen.

Voor al dat soort vragen, kun je bij OSH terecht. Bij ons staan alle producten werkzaam opgesteld. En wanneer je ons bezoekt, zullen we je rondleiden in ons centrum. Daar kunnen we van alles laten zien en je erover informeren. Wij adviseren je immers graag om tot de beste oplossing te komen.

Heb je een ruimte nodig voor een presentatie voor je medewerkers of zakenrelaties? Of je wilt je medewerkers een goede cursus op maat bieden of juist je zakenrelaties een goed beeld geven van onze producten en hun toepassingen?

Ook dan kun je bij OSH terecht. Je bent daarvoor van harte welkom in ons opleidingscentrum. 

Neem contact met ons op via Info@oshbv.nl voor meer informatie en tarieven.