OSH Academy

Meer dan 1000 m2 aan beleving!

OSH Academy

In ons opleidingscentrum delen wij graag onze kennis, in de breedste zin van het woord. Onze producten zijn in de academie werkzaam opgesteld en ze kunnen dan ook gemakkelijk worden gebruikt voor demonstraties en opleidingsdoeleinden. 

Wat kunnen wij zoal aanbieden:

  • voorlichting
  • cursussen
  • scholing
  • verzorgen van seminars
  • verhuur van flexplekken
  • verhuur van presentatieruimte

Zo helpt OSH mee aan het informeren van de wondere wereld van duurzame energie en alles wat daarbij komt kijken, oftewel de wereld van morgen.

Wat kunt u verwachten van het opleidingscentrum?

Trainingen en cursussen

Op aanvraag kunnen wij verschillende cursussen aanbieden. Deze cursussen zijn gebaseerd op onze producten. Zoals het in bedrijfsstellen van Waterkötte warmtepompen. Of de werking/installatie van de elektrische ketels van Värmebaronen.

Wilt u bijvoorbeeld graag leren hoe een Waterkotte warmtepomp exact werkt en hoe je deze in bedrijf stelt. Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het oplossen van bepaalde storingen in de warmtepomp. Of misschien heeft u wel een Värmebaronen elektrische ketel bij ons gekocht, maar wilt u de in bedrijfstelling zelf doen.

Daarnaast zijn er in samenwerking met Flamco zijn er Flamco afleverset trainingen beschikbaar die wij op aanvraag kunnen verzorgen. Momenteel zijn we druk bezig met het inrichten en plannen van cursussen en trainingen, we hopen binnenkort een planning aan trainingen aan te kunnen bieden. Voor nu zijn de trainingen op aanvraag! 

Voor al dat soort vragen, kunt u bij ons terecht. Bij ons staan alle producten werkzaam opgesteld. En wanneer u ons bezoekt, zullen we u rondleiden in ons centrum. Wij adviseren u immers graag om tot de beste oplossing te komen. Bent u geïnteresseerd in onze cursussen/trainingen of heeft u een vraag, stuur een bericht naar info@OSHBV.nl!

 

Ruimteverhuur

Heeft u een ruimte nodig voor een presentatie voor uw medewerkers of zakenrelaties? Of je wilt u uw medewerkers/collega's een goede cursus op maat bieden of juist uw zakenrelaties een goed beeld geven van onze producten en hun toepassingen? Ook dan kunt u bij OSH terecht. U bent daarvoor van harte welkom in ons opleidingscentrum. 

Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier/emailadres/telefoonnummer.

Neem contact met ons op